Telefoon: 0182 631012

Email:      info@tijsterman.com
AUTOBEDRIJF


TIJSTERMAN

Uw 4x4 specialist!

ONZE OPENINGSTIJDEN:

maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur
zaterdag 9.00 uur - 13.00 uur


AFSPRAAK MAKEN

ONZE PRODUCTEN

SERVICE

Stage 1 NADOR Boudnib 632 km


31 December, 2013


Dinsdag 31 december, 2013 
STAGE 1: NADOR / Boudnib: 632 km 
VERBINDING: NADOR / Tendrara: 355 km 
SPECIAL: Tendrara / Bouarfa: 87 km 
VERBINDING: Bouarfa / Boudnib: 190 km


Na een tweede dag van verbinding aan Motril 1098 km in het zuiden van Spanje en een comfortabele overtocht van de Middellandse Zee, de deelnemers van de Sonangol Africa Eco Race kregen een zeer warm welkom bij aankomst met de veerboot in de vroege ochtend Nador. Inderdaad, de gouverneur van de provincie Noord-Oost-Marokkaanse had een traditioneel ontbijt voor de hele caravan rally georganiseerd. Een moment van gezelligheid en het delen tussen deelnemers van verschillende nationaliteiten en hun gastheren in Afrika. Boven alles, een geweldige manier om calorieŽn op te slaan voordat de verbinding ad. 355 km van de dagschotel en tussen Tendrara Bouarfa, 87 km lang. Een zeker korte maar een veeleisende besturing en navigatie niveau. Een uitstekende inleiding die manier konden sommigen om hun territorium af te bakenen.

Norbert DUBOIS zet de toon 

MickaŽl Pisano was een en al glimlach tijdens de oversteek en met zijn Honda als eerste aangekomen van deze speciale lijn van Sonangol Africa Eco Race 2014, maar ook de laatste van het jaar 2013: "Ik heb mij zeer vermaakt vandaag. Het was prachtig. Het is al een tijdje geleden dat ik mijn wielen heb gezet in een Afrikaanse rally. Ten slotte is de fiets is net als fietsen, is het niet vergeten en alles ging goed. Het voelt echt goed! "Dit waren de woorden van vandaag bijgeschreven voor de tweede keer in de voorkant van de Marokkaanse YAMAHA Harite Gabari Corse piloot werd verwacht en achter de voorposten van Franse KTM Norbert DUBOIS, zoals altijd gemeten bij aankomst, het minimaliseren van de prestaties beweren dat het slechts het begin was. Merk echter op dat de drie mannen staan ​​in maanden een minuut. Een woord aan het hoofdstuk over de motorfiets vuurdoop voor Julia Schrenk sluiten. Queen Rally Oostenrijkse neemt voor zijn eerste off-road rally en ondanks het toestaan ​​van meer dan 30 minuten op het eerste, was ze absoluut blij een dag te hebben gehad zonder zorgen. Een andere persoon was zeer verheugd om te zien Julia eindigen zijn eerste special. Dit is Heinz Kinigadner, de iconische hoofd van Team KTM. Oostenrijkse belde de organisatie te stimuleren te formuleren aan het team, maar ook naar KTM rally: "Ik ben zeer teleurgesteld niet op de Sonangol Africa Eco Race te zijn geweest, de rally waar de geest van avontuur is overal. Ik ben momenteel te druk om de KTM team naar de overwinning in andere landen. Maar ik ben met je met heel mijn hart en ik ben blij groot succes voor vertrek naar Saint Cyprien. Ik ben ervan overtuigd dat deze 6e editie weer een succes zal zijn. Bij het ​​formuleren van mijn wensen voor 2014, een die ik voel me het meest op het hart is om terug te zijn voor de volgende editie. Veel succes aan alle deelnemers veel geluk voor de organisatie en Gelukkig Nieuwjaar aan alle team! "

Eerste overwinning voor Jean Antoine Sabatier (Auto) 

In het persbericht van Team BUG AFRIKA Vorige maand, Jean Antoine Sabatier tegen zichzelf te popelen om het potentieel van zijn nieuwe Buggy One zien. Franco Marokkaanse werd gebruikt sinds zeer copiloot door Denis Rozand, betaalde hij de luxe van de ondertekening van de eerste overwinning van zijn carriŤre op een grote rally. "Ik ben natuurlijk erg blij en ik deze overwinning te danken aan mijn co-piloot heeft uitstekend werk als de navigatie was niet duidelijk. Ik denk zelfs dat we konden nog beter gedaan hebben, want we waren te gezwollen en ik had moeite om de ongelooflijke kracht van de V8-motor. Ik hoop dat er meer overwinningen. "Denis Rozand zelfs toe te voegen:" Het is fijn om een dag hebben dat iemand verslaan Jean Louis Schlesser en ik liever het zijn ons! " 
Denken dat Jean Louis Schlesser, vijf keer winnaar van de Sonangol Africa Eco Race, overigens ook vandaag voorafgegaan door de proto OPEL Hongaarse Balazs Szalay geÔnterviewd door Eurosport bij aankomst geamuseerd: "Ik ben erg blij om te gaan Afrika, als de tweede plaats. De rally is nog lang, maar het is nog steeds een leuke manier om het jaar af. " 
Over SCHLESSER, wilde hij de uitstekende prestaties van Thierry Magnaldi benadrukken voor zijn eerste optreden als een browser. Hij feliciteerde ook Rene Metge voor de kwaliteit van deze bijzondere eerste die allen een uitstekende inleiding gaf. Mooie prestaties en tenslotte Philippe PORCHERON Cedric KLINKNAGEL hun Dream Team Dakar Buggy voltooien 4.

Tomas Tomecek in Truck 

In de truck categorie, de relatief technische parcours toegestaan ​​Tomas TMECEK te illustreren. De TATRA Tsjechische voorsprong op zowel MAN Portugese Elisabete JACINTO en Belgische Kerstmis ESSERS die op het podium geŽindigd op de dag dat hij 70 wordt. De kans voor hem en zijn team om de champagne knallen voor dit evenement, maar ook voor de passage van het nieuwe jaar.

Morgen de concurrenten Sonangol Africa Eco Race zal de kern van de zaak, waaronder de eerste duinen van Merzouga Erg voor deze stap tussen Boudnib en Stich Zguid 611 km inclusief 431 speciale voeren.

Copyright (c)2009-2018 Tijsterman.com | 
Studio182