Telefoon: 0182 631012

Email:      info@tijsterman.com
AUTOBEDRIJF


TIJSTERMAN

Uw 4x4 specialist!

ONZE OPENINGSTIJDEN:

maandag t/m vrijdag
8.30 uur - 17.00 uur
zaterdag 9.00 uur - 13.00 uurSONANGOL AFRICA ECO RACE 2013: het echte avontuur!

Het team van de SONANGOL AFRICA ECO RACE® is volop bezig met de voorbereidingen voor de 5e editie van deze Afrikaanse Rally in de sporen van Thierry Sabine. De wedstrijd start op 27 december 2012 en duurt tot 9 januari 2013, met de finish bij Lac Rose in Dakar, Senegal.

René Metge en Jean-Louis Schlesser bij Autobedrijf Tijsterman

Graag nodigen we u uit voor de informatieavond op 7 juni 2012 vanaf 18u. in de werkplaats van Kees en Mieke Tijsterman in Waddinxveen. René Metge geeft vanaf 19u. een uitgebreide toelichting op de wedstrijd, het roadbook en de komende editie. We kijken terug met Jean-Louis Schlesser, winnaar van de afgelopen editie van de Africa Eco Race en regerend kampioen in de FIA Cross Country World Cup met de bekende blauwe buggy. Hoe heeft hij de wedstrijd ervaren? Ook Nicole van der Heiden, deelnemer in 2012, vertelt over haar eerste woestijnervaringen bij de Sonangol Africa Eco Race.

!

Foto@Dutch Rally Press

Aanmelden kan tot 31 mei bij Mieke Tijsterman via info@tijsterman.com.

U bent ook van harte welkom op 6 juni bij de bijeenkomst in Lommel, België. Mail voor meer informatie over deze avond naar MAG Event, philippe@magevent.be

Foto@Dutch Rally Press


De vijfde editie van de Sonangol Africa Eco Race trekt teams op zoek naar een uitdaging die teruggrijpt naar de waarden die de woestijnrallys legendarisch maakten. De menselijke schaal, het respect voor Afrika met kleine bivouacs ver van de bewoonde wereld en de lokale ondersteuning ke! nmerken deze wedstrijd. De wedstrijd wordt uitgezet en geleid door de bekende René Metge, voor wie het woord ‘rally’ staat voor gemoedelijkheid, plezier, solidariteit en prestaties.De inschrijving is geopend!

De inschrijving van de Sonangol Africa Eco Race is geopend en start met het lage tarief, dat geldig is tot 31 juli 2012.

Motoren en quads kunnen gebruik maken van het lagere sponsor tarief, een aantrekkelijk aanbod voor avontuur in Afrika!Heeft u vragen over de wedstrijd, neem dan contact op met:
Niels Hatzmann
niels@dutchrallypress.com
GSM: 06 22937109

In Frankrijk staat Veronique Caire voor u klaar. Ze is te bereiken via veronique.caire@africarace.comof per telefoon: 00 33 4 93 75 24 55.

Foto@DesertRunner

CONTACT

Déserts Aventures
(Agent Général d'O.C.T)

215 Chemin de la Bastidasse
F.06550 La Roquette Sur Siagne

Meer informatie: www.africarace.com


facebook twitter youtube
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Afmelden gaat eenvoudig door hier te klikken en uw mailadres uit te schrijven, of door een mail te sturen naar niels@dutchrallypress.com.

AFSPRAAK MAKEN

ONZE PRODUCTEN

SERVICE


Copyright (c)2009-2018 Tijsterman.com | 
Studio182